Muş Haber
HV
29 MART Cuma 03:31

SİVAS, YARDIMLAŞMADA TEK YÜREK OLDU…

Pazar akşamı saat 04.17 merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem ve ardından saat 13.24’te Merkez Üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi olan 7.6 büyüklüğündeki 10 ilde yıkıma sebep olan ve çok sayıda ili etkileyen depremlerin sonrasında Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından başlatılan yardım çalışmalarına hemşerilerimiz büyük bir destek veriyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-02-2023 21:55   Güncelleme : 10-02-2023 21:55
SİVAS, YARDIMLAŞMADA TEK YÜREK OLDU…

Depremin yaşandığı ilk dakikadan itibaren elinden gelen desteği veren Sivas halkı desteklerini aralıksız sürdürüyor. Bireysel olarak çocuk giyim, bebek bezi, battaniye, yorgan, kıyafet, ısınma gereçleri desteklerinin yanı sıra gıda ve su yardımları yapılıyor.

Belediyemize ait İtfaiye Tesislerinin Spor Salonları’nda toplanan yardımlar Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Yılmaz ve Kayhan Işık koordinesinde tırlara yüklenerek depremzedelere ulaştırılıyor. 3 gün içerisinde 9 tır ve 3 kamyon dolusu temel ihtiyaçlar depremzedelere gönderildi.

Öte yandan gece saat 02.00’da gönderilen son yardım tırı sonrasında çalışmalar Taha Akgül Spor Salonu’na kaydırıldı.

Pazar akşamı saat 04.17 merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğündeki deprem ve ardından saat 13.24’te Merkez Üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi olan 7.6 büyüklüğündeki 10 ilde yıkıma sebep olan ve çok sayıda ili etkileyen depremlerin sonrasında Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından başlatılan yardım çalışmalarına hemşerilerimiz büyük bir destek veriyor. Depremin yaşandığı ilk dakikadan itibaren elinden gelen desteği veren Sivas halkı desteklerini aralıksız sürdürüyor. Bireysel olarak çocuk giyim, bebek bezi, battaniye, yorgan, kıyafet, ısınma gereçleri desteklerinin yanı sıra gıda ve su yardımları yapılıyor.     Belediyemize ait İtfaiye Tesislerinin Spor Salonları’nda toplanan yardımlar Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Yılmaz ve Kayhan Işık koordinesinde tırlara yüklenerek depremzedelere ulaştırılıyor. 3 gün içerisinde 9 tır ve 3 kamyon dolusu temel ihtiyaçlar depremzedelere gönderildi. Öte yandan gece saat 02.00’da gönderilen son yardım tırı sonrasında çalışmalar Taha Akgül Spor Salonu’na kaydırıldı.

 

AdminAdmin

YORUMLAR