Muş Haber
HV
28 MART Perşembe 17:25

“En Isparta Yılın En’leri Ödülleri” Sahiplerini Buldu

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Isparta’nın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan kuruluş ve işletmelerin yarıştığı “En Isparta Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-01-2023 13:43   Güncelleme : 25-01-2023 13:43
“En Isparta Yılın En’leri Ödülleri” Sahiplerini Buldu

Isparta Valisi Aydın Baruş, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile çok sayıda iş adamının katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde Üniversitemiz de pek çok ödüle layık görüldü.

Halk oylaması sonuçlarına göre; Üniversitemiz Tıp Fakültesi, “En İyi Meslek İmkanı Sunan Bölüm” kategorisinde ödül almaya hak kazandı. “Toplumsal Katkı Ödülleri” kategorisinde ise Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Merhum Prof. Dr. Timuçin Baykul, Üniversitemiz Doğal Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Serdar Sezer, SDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanlığı tarafından ödül alan Güney Kariyer Fuarı dolayısıyla SDÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, öğrencilerin sorun ve taleplerini dile getiren çalışmalar yürüten SDÜ Akademix TV personeli ödül aldı.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR