Muş Haber
HV
28 MART Perşembe 13:07

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; İMAMOĞLU DÖRT DÖRTLÜK YALAN SÖYLÜYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, kendisiyle ilgili

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-11-2022 12:42   Güncelleme : 17-11-2022 12:42
TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; İMAMOĞLU DÖRT DÖRTLÜK YALAN SÖYLÜYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. Başkan Yazıcı, İmamoğlu’nun her defasında konuyu çarpıttığını ifade ederek, “Sayın Ekrem İmamoğlu, programda sadece Tuzla’da yaşanan olayla ilgili dört dörtlük 8 yalan söylediniz. Belki tatil size yakışabilir ama bu kadar yalan size bile yakışmıyor.” dedi.

 Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Sayın Ekrem İmamoğlu; 25 Ekim’de Tuzla’da bir ayıba imza attınız.   O günden sonra; yalan ve iftiralarınızla bu ayıbınızı devam ettiriyorsunuz. Bugün Haber Türk’te katıldığınız programda konuyla ilgili yalanlarınızı tekrarladınız. Cevap hakkı için bağlanmak istedim. Ancak format izin vermediği için bağlanamadım. Öncelikle belirtmeliyim: yalan beyanlarınız, iftira ve yakıştırmalarınızın İleri Psikolojik Arıtma’ya ihtiyacı var. Programda sadece Tuzla’da yaşanan olayla ilgili dört dörtlük 8 yalan söylediniz. Belki tatil size yakışabilir ama bu kadar yalan size bile yakışmıyor. Aynı yönde daha önceki beyanlarınız üzerine bir video açıklama hazırlamıştım. “Konuyu uzatmaya değmez” diyerek yayınlamamıştım. İlizyon yapmaya çalışıyorsunuz. Onu da elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Akıl ve vicdanınızı açık konuma getirip videoyu izleyin. Akıl ve anlayış sağlığı dilerim.”

 25 EKİM’DE NE OLMUŞTU; Tuzla’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da katılımıyla İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreni düzenlenmişti. Başkan Yazıcı kürsüde konuşma yaptığı sırada 1. Etabı yaparak açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve projenin ikinci etabını tamamlayan İBB Başkanı Merhum Kadir Topbaş’ın adını anması üzerine programa katılan bazı kişiler tarafından sözlü saldırıya uğramıştı. Kendisine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendisine ağır hakaretler yapılmasından dolayı alanı terk eden Başkan Yazıcı, aracına giderken kalabalık CHP’li bir grup tarafından linç girişimine uğramıştı.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR